A homepage section

Invitați

Pastor Adrian Tămaș

Conduce biserica Betel Centru, o filială a bisericii baptiste Betel Mănăștur.

E căsătorit cu Sidonia și împreună au 2 fete minunate.

Este inginer de profesie și slujește cu dedicare lui Dumnezeu, bisericii și oamenilor din comunitate. E implicat și pe partea de consiliere a tinerilor și a cuplurilor din biserică.

Dr. Daniela Pintican

Medic specialist Obstetrica-Ginecologie

Clinica Medlife, Provita, Novogyn

Doctorand UMF”Iuliu Hatieganu” Cluj Napoca

Medic pro-viata 100%


Prof. Gabriel Braic

…licenţiat în Litere la Cluj în 2003, profesor de limba şi literatura română din acelaşi an, căsătorit cu cea mai frumoasă soţie din S-E Europei, Mihaela, din 2004, tată al lui Miriam din 2005 şi al lui Matias din 2007, organizator de tabere pentru liceeni şi studenţi din 2000, vorbitor la conferinţe pentru tineri şi familii din 2000, autor a două cărţi (semESEURI pentru români grăbiţi – 2015, Poetul Traian Dorz – o monografie omagială – 2017 ), manager de proiect al conferinţelor Agape pentru familii din 2015, realizator al emisiunii “Tableta de limbă română” din 2018.

Pr. Mihai Groza

Născut 1983

Din 2005 câştigat definitiv pentru Cristos. Căsătorit cu Maria, din 2012. Avem împreună trei binecuvântări de copii.  

Din 2012 licenţiat în teologie, UBB, Facultatea de Teologie Greco-Catolică

2012-2016 a studiat la I.T.I., Trumau, Austria, Master în Studii despre Familie şi Căsătorie.

Din 2016 Coordonator Via Rahelei, Reculegere de vindecare post-avort.

În 2017, august 15 – hirotonit preot în Eparhia Greco-Catolică de Cluj-Gherla.


Phd. Vlad Crîznic

Este licențiat în Teologie la Universitatea Emanuel din Oradea, a obținut un masterat în Eclesiologie Contemporană la King’s College Londra, iar în prezent este doctorand al aceleiași universități britanice. Vlad conduce echipa Ravi Zacharias International Ministries în România într-un proiect apologetic și evanghelistic de anvergură care își propune să ”Îl ajute pe credincios să gândească și pe gânditor să creadă”. Fiind editorul cărții Apologetica în jurul mesei și autorul cărții Creștin(ism)ul (i)relevant este frecvent implicat în dezbateri, interviuri și prelegeri pe teme de apologetică. Este căsătorit cu Dora și împreună au patru copii, locuiesc în Cluj și fac parte din Biserica VIA.